Open sollicitatie

Solliciteer nu

Open sollicitatie

Wij zoeken altijd versterking! Niet altijd per direct, maar als je een open sollicitatie achterlaat, dan kunnen we contact met je opnemen als er een vacature is!

Voys levert zakelijke telefonie. Dat gaat heel goed, want we zijn al jaren het snelst groeiende bedrijf in de zakelijke telecomsector. Daarom hebben we ook vaak versterking aan het front nodig. Gemiddeld nemen we elke maand een nieuwe collega aan. 

Wij zoeken geregeld nieuwe mensen voor:

Team Klantgeluk

De naam zegt het al: dit team zorgt ervoor dat onze klanten gelukkig zijn met onze diensten. Is er iets niet goed ingesteld, werkt een toestel niet goed, of hebben onze klanten vragen? Dan zitten zij klaar om te helpen en ze stoppen pas als het opgelost is.

Team Advies

Groei gaat niet vanzelf. De mensen van Advies leggen perfect aan toekomstige klanten uit hoe ze hun bedrijf optimaal bereikbaar maken met behulp van onze diensten. Daarvoor mogen ze zelf op de directeursstoel gaan zitten.

Smooth Operations

In Smooth Operations zitten de teams van 'De Rekenkamer' en HR en nog allerlei andere rollen die ervoor zorgen dat alles in de organisatie zo soepel mogelijk verloopt. De Rekenkamer zorgt ervoor dat het financieel allemaal voor elkaar is en Team HR is er verantwoordelijk voor dat er voldoende collega's zijn die allemaal vrolijk rondlopen.

Team Spraakmakers

Spraakmakend zijn ze, die spraakmakers. Ze zorgen er namelijk voor dat we zoveel mogelijk onder de aandacht komen op alle kanalen die je maar kunt bedenken. Zij zijn er dus verantwoordelijk voor dat we gevonden worden.

Solliciteren

Wil jij ons versterken? Stuur dan een open sollicitatie via deze website en laat goed weten waar je naar op zoek bent. Wij sturen je altijd een reactie en brengen je op de hoogte wanneer een vacature matcht met jouw wensen.